Täällä ollaan.. :) Mulla tämä laihisblogin päivitys nyt ollu pikkusen "hunningolla" ei siis mitenkään erityisen säännöllistä, se motivaatioki meni minne lie vähän hukka talteen mutta toivotaan että se taas löytyy kun menee tämä mikä lie heikotustila ohitte. Mulla tosiaan oli sitä kuumetta ja vieläki on olo mitääntekemätön vaikka touhuanhan mie kuten ennenki mutta jossain se kuitenki tuntuu ettei jaksais tehä niinku lujemmin mitään. En sitte tiiä mistä johtuu mutta tänään otin jo tuhannen millin C vitsku poretabletin kun heikotti.Saattaahan se olla äkkiseltään tuosta minun "paastostaki" johtuvaa. Tänään oon syöny jo pikkusen paremmin, eli:

Aamu: KK

Päivä: Fitness murot

Ilta: Persikkaa mehussa

Kuntoilutuakin tuli vähän, eli 20min kuntopyörää, piti polkea puoli tuntia mutta kun alko oksettaa niin lopetin.Huomenna sitte pitemmästi!

Paidat on siinä vaiheessa että tulostin jo muutamia värikuvia, mustaa kasettia ei ollu vielä tänäänkään tullut..!? Tämä se on just pienen paikkakunnan haittapuolia kun koskaan ei oo sitä mitä tarvii vaan sitä pitää tilata, ärrrr murrr..!!

Kuvistahan ei sitten mitään isoja tuu kun ei oo resursseja saada sitten kuvasta tarkkaa, liikaa isonnettuna menee pahasti rakeiseksi.

..mutta teossa paidat on ja toivotaan että niistä tulee sitten itsekullekkin mieleiset!

didani%20(7).gif