On tullut ehdotusta, josko organisoisin Laihis porukalle samanlaiset "kööripaidat" ja kun oon ideoille helposti syttyvää sorttia niin oon jo täysillä mukana ideassa.

Nyt keksitään meidän Laihisköörille ensin nimi, mikä tulee jokaisen paitaan, joka tahtoo tällaisen kööripaidan. Mie tilaan t paidat ja teen niihin transfer siirtopaperilla kuvan, jota myös porukalla ideoidaan, siis mietintämyssyyn:

1.Köörin nimi

2. Paitaan tuleva kuva.

Voin tehdä paitoja myös logoistanne, eli blogi napeistanne mikäli tulee sellaista toivomusta. Paidalle tulee hintaa kokonaisuudessaan pk:neen 12€. Paidan väritoivomuksen voi myös esittää.Koko pitää tietää!!

windelwinni.gif 

Nyt miettimään!!

************

12.10:

Ehdotukset listattuina:

Nimi                  Kuva:

                      Laihisblogi            >      Tähti

                     Karistajat             >      (tähti?)

                     Karistajat              >     Perhonen/Syksyn lehdet

                                                     Vanhanaikainen punnus,

                                                      Poreita lasissa

                    Kevennystä kaipaavat  >       Syksyn lehdet,

                    Kilojen karistajat               Poreita lasissa

                    Sulavat

                    Palavat

                   Laihislaiset                       Perhonen/Keijukainen

            Molemmin puolin kuva:

             Painavaa asiaa/Logo                    Punnus/Perhonen?

***

Ja ilmoitelkaahan niitä väritoiveita ja KOKO täytyy ehdottomasti olla selvillä!! Voisin tilata paidat jo valmiiksi vaikka tänään!! Teen ne sitten valmiiksi kun kuvat ym. paitaan tulevat on yksimielisesti sovittu!! Mikäli päädytään Alman vaihtoehtoon, mikä on tosi hyvä idea niin paidan hinnaksi kokonaisuudessaan tulee silloin 15€.

Koko, Väri, Osoitetiedot tänne:

[email protected]

**Kiiiiiitooss!!**

****

Tein tuossa kokeilun tosta tekstistä, mikä tulis jos päädytään Alman ehdotukseen ja siitä tulis ESIM. tämmönen, toki voi vielä vaihtaa kirjasinta, tämä on siis vain kokeilu!!:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Logon oon samoin testannut, siitä tulee läheltä katsoen vähän "rakeinen" mutta kauempaa katsoessa siisti -ja kukapa se nenä toisen selässä kiinni kulkee.. ?? eli, Alman ehdottama paita onnistuu mikäli siihen päädytään.

*************************************

Klo.18:45

Ja nyt melkein samaan hengenvetoon totean että eka tällainen paita on tilattu, eli eikös sitten vain koko porukalle samanlainen, vai mitä!? ... siis paita jossa edessä Painavaa asiaa! teksti ja selkäpuolella oman blogin logo/nappi. Ja nyt jos on blogissa useampi nappi niin pistäkää viestissä mikä niistä napeista tulee paitaan. Multa saa sitte paitoja eteenpäinkin, omasta valokuvasta vaikka tai mistä sitten tahtookin, ja milloin vain. Hinta pysyy tässä 15€/paita.

*************'

Paidat tilattu 14.10

****************